Wednesday, July 6, 2011

Tamat Pengajian - Part 3

        Haii ^_^ shudah baca entry Part 1 dan Part 2.. Dua minggu kiteowg busy.. Minggu seterusnya, minggu Final Exam dari 30 Mei sampai 10 Mei 2011.. Thapi bagi semester 4, di tunda tarikh peperiksaan, jadi kiteowg habis pada 13 dan 14 June 2011.. Sebab pada 8, 9 dan 10 June semua semester 4 kene pergi Karnival Jom Cari Kerja & Keusahawanan Wilayah Timur bertempat di Kolej Komuniti Kuantan, Pahang.

       Meh mahu story shikit tentang Karnival di Kuantan. Pada pagi 8 June, bertolak dari kolej pada pukul 1000 am. Sampai di POLISAS dalam pukul 1400 pm. Kiteowg bermalam di POLISAS. Hary tuu kiteowg taade xtvt un, cume rest J at dorm. Keesokannya pula, kiteowg gerak pergy Kolej Komuniti Kuantan.

       Pada 09 June, kiteowg d beri kupon RM 20, kupon tuu hanya boleh d guna d booth at Karnival tuu J.. Xtvt kiteowg hary ny, melihat perasmian Karnival dan shoping d booth2 situ ^_^ .....

      Hary terakhir di Kuantan, xtvt hary ny, kiteowg kene daftar Job Online, dan sekiranya sesiape yang berminat untuk mencari pengalaman di temuduga, boleh pergy ke company - company yang join karnival ny seperti The Store, Perkeso dan sebagainya. Thapi an, hehe taa de showg un ahli IT family y di temuduga huhuhuhu (:

      Petang 10 June, selesai saje majlis penutup karnival, kiteowg gerak balik ke Karak.. Hmmm manyak laa juga ilmu tentang keusahawanan yang kami perolahi :p hek3..

Student Kolej Komuniti Bentong

 
  Thapi jangan lupa 13 dan 14 June 2011.. Ade lagi paper.. Good Luck IT Family.. Caiyok - caiyok (: Teheeee ^__~


No comments:

Post a Comment